- Most a Honor 400 Prón a sor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Ender 3 Pro után váltok Bambu Lab P1S-re (egyelőre AMS nélkül).
Eddig csak saját részre terveztem & nyomtattam egyszerűbb tool-okat, eszközöket, elektronikának (szintén saját tervezésű és készítésű) készülékházakat. Azonban ezt szeretném profibb szintre/minőségre emelni.
Megérkezett a nyomtató, kicsomagoltam, de még nem kapcsoltam be. Adtak hozzá PLA filamentet, de én csak PETG-vel szoktam nyomtatni (később esetleg ABS, stb, de PLA-t nem akarok). Szerintetek lehet rögtön PETG-vel használni? Csak mert az útmutató azt írja, ajánlják hogy először a PLA-val nyomtassak. Még maradt egy egy kis (AzureFilm) PETG filament, illetve van egy bontatlan PETG-CF is, de azt majd később.
Rendeltem még a nyomtatóhoz ezeket:
[Glue Stick for Build Plate], [0.2mm hotend], [0.4mm hardened complete hotend].
Ha vannak bevált hasznos infók, esetleg linkek, youtube videó, konkrétan a bambu nyomtatóhoz/bambu studiohoz, az is jöhet.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest