Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz SigSauer972 #44736 üzenetére

    A Bambu innovációi valóban felforgatták az évek óta szinte álló, apránként lépegető 3D nyomtató gyártók világát. ez igaz a Prusa-ra is.
    Nyilván sokan elkezdtek kapkodni, amikor rajöttek, hogy a Bambu népszerűsége egyre nő és elszipkázza előlük a vásárlókat. Hiába volt előttük a Bambu nyomtató, azért még sem olyan egyszerű ilyen rövid idő alatt ugyan azt előállítani, hiába látszik kívülről egyszerűnek, mert az ördög az apró részletekben van. Kinézetre lehet "Bambu" a K1 sorozat olyan, mint a Bambu, de belbecsre nem olyan egyszerű ugyan azt megcsinálni :D .
    Ha meg csak PLA nyomtatására kell egy második nyomtató, akkor én a P1P-t venném meg, mert PLA-hoz jobb a nyitott nyomtató. Nekem P1P van és bedobozoltam egy Vision házba (akkor még nem volt P1S), aminek egyszerű lekapni a két oldalát mivel mágneses rögzítésű. Amúgy ha abban gondolkodsz, hogy nem csak PLA-t, hanem időnként mondjuk pl. ASA-t is nyomtatsz benne, akkor meg a P1S lehet a jó választás, annak le kell venni a tetejét PLA nyomtatáskor. Arra én is kíváncsi leszek, hogy hogyan sikerül más gyártóknak felzárkózni a Bambu-hoz, de jelenleg a Bambu olyan a 3D nyomtató piacon mint a Tesla a villnyautók között :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák