Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morphin

    tag

    válasz Kiki18 #36761 üzenetére

    Nos nem írtam le a részleteket. Nekem PCI USB3.0 kártyáról megy a történet mivel se a lapom (nagyobb baj) se a házam nem tudja csak a 2.0-t. A linkelt postokban annyit ír a kolléga, hogy vastagabb kábel stabilabb kapcsolat. Én 1300-ért vettem a (nem gagyi) 1.8méteres kábelem. A rövid kábelt meg (én logikámon alapulva) szerintem nem azért adják, mert az és csak is az az atombiztos [megjegyzem jóval vékonyabb,mint amit én vettem] hanem mert egyrészt olcsóbb (illetve kisebb helyet foglal) másrészt egy laptophoz bőven elég. Viszont akinek mondjuk TV-hez kell vagy csak hátul van 3.0-ás csatija az tegyen oda egy tartót a port mellé ahová a vinyó elfér vagy mi?
    Jah még valami...a TV-ken van külön 1A-es USB port kifejezetten a kis vinyókhoz. A gépemben megy az egér a bill és még PCI-ról a kis vinyó is USB3-on. Nem szabadna problémának lennie...nehogy már ki kelljen húzni 2013-ban egy egeret csak azért, hogy fel tudjon pörögni a külső vinyó. Valszeg user error vagy nem megfelelően válogatott hardverek miatt volt probléma...pláne, hogy összerakott külső vinyóról volt szó a linkelt postokban.
    No mind1, én vígan használom remélem jó sokáig. Kell még egy 1 méter körüli kábel is, mert hülyén néz ki a TV mögött a lógó kék vezeték, meg úgy nem kell majd ki-be dugdosni TV-ből PC-be, ha másolni akarok rá valamit.
    Üdv :R

Új hozzászólás Aktív témák