- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
Alpachino #9322 üzenetére
Azt nem írtam, hogy közöm van, csak érdekes, hogy valaki mennyire kiáll egy kártya mellett mennyire jó, jah meg hogy a tesztelő mennyire hülye mert a teszt nem igaz. Erre gyorsan lecseréli a nagyobb memóriásra mert hát neki a teljesítménnyel semmi baja, csak mégsem elég és akkor meg jött mindenhova a hablaty
Azóta is várjuk oda a tdu adataidat meg a többi alátámasztó tesztedet, de azóta sincs.
Ekkora kamut vazze
X2 vs core nálad kb ugyanígy lehetAz meg hogy mennyi lenne az eszem, téged minősít.
Hogy ne legyen teljesen off.
Raknák össze egy viszonylag kedvezőbb árú gépet, x2 (hogy milyen ez ártól függ, 5000+tól felfele) vel giga vagy két giga rammal. Akinek lenne annak viszont videókártyára nincs elfekvőben tobb tízezre max olyan húz körül. 8600gt-re vagy 2600xt-re gondoltam, de nem tudom melyik lehetne a jobb megoldás.Köszi!
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest