- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalidor55
tag
válasz
kokopo #14793 üzenetére
az xp egyáltalán nem korlát egy tbs kártyánál, simán adnak hozzá drivert xp-re, engem az az info is kielégítene, ami win7-el, vagy újabb winfossal tapasztalt valaki. az op rendszer egy dolog, és a minőség és működés is egy másik dolog. az utóbbi tapasztalatai lennének fontosak, ha használt már egyáltalán valaki tbs kártyát.
-
kalidor55
tag
válasz
kokopo #14784 üzenetére
köszi! így sem kajálja a win7-es drivert, aszem eladom, ha kell valakinek 20-ért vihető, és veszek valami xp-és kártyát! nekem minden xp alól megy és nagyon stabil, nekem videos gépem van nincs szükségem a buzi windowsokra ami a xp után jött ki. próbaképp felraktam egy win 7-et, hogy ki tudjam próbálni a kártyát, de az újonann felrakott win 7 már 2 napja csak frissítgeti magát, mikor bekapcsolom a gépet, arról nem is beszélve, hogy a 2 giga ram mellé be kelett raknom ,még 2 gigát, mert alapból bekér 1 gigát a winfos 7, ellenben az xp megelégszik 300mega rammal alapból, és több marad minden másra. és az új winfoson semmit nem találok, ki kellene tanulni, de nem fogom, 1 kártya kedvéért, ráadásul 1-2 régebbi videos progim fel sem tudtam installálni, valamiért nem kajálta a win 7 őket. szóval csak a baj van vele, bár az evermedia progi jól szalad és a kártya kiváló minőségben vesz fel, de biztos van hasonló tudású, pl a AVerMedia AVer3D Capture HD H727, ami szalad xp alatt is, igaz ez nem vesz fel,1080p-ben, csak 1080i, ben, de nekem az is megfelel. csak azt lenne jó tudnom még, ha veszek ilyen tuner zsugát, akkor a dvb-c digi jelem hogyan tudom vele kajáltatni? azt halottam, hogy kell egy úgynevezett c tuner és menni fog a dvb-t vevős tuneren is a cucc? erről tudtok valamit?, köszi az eddigi segítséget is!
-
törölt tag
válasz
kokopo #13182 üzenetére
Sikeresen elírtam...
Szóval DVB-T tuner nem alkalmas a kábeles, azaz DVB-C adás vételére. Más modulációt használ a kettő, plusz DVB-T esetén ott a megkerülhetetlen COFDM, ami viszont DVB-C-nél nincs. COFDM nélküli jelet pedig nem tud demodulálni egy DVB-T demodulátor.
Szóval mindenképpen DVB-C tunerre van szükséged. De mielőtt bármit is vennél nézz utána, hogy a szolgáltatód nem alkalmaz-e kódolást. Mert ha igen, akkor kb a STB az egyetlen megoldás, az is szinte biztosan csak a szolgáltatóé lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest