- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
realmadrid92 #13254 üzenetére
Ezek közül viszont egy sem analog.
-
Building
tag
válasz
realmadrid92 #13252 üzenetére
Megnéztem, azaz letöltöttem a ProgDVB-t, de nem tud analóg vételt. Vagy csak én bénázok?
-
Building
tag
válasz
realmadrid92 #13250 üzenetére
A SmartDVB-n és a DVBVieweren sem találtam analóg vételi lehetőséget. A media center eszetlen szép képet ad, de... állandóan time-shifttel a drága. SSD-m van és nem tudtam átirányítani HDD-re. Ha valaki tudja, hogy hogyan kell, ne kíméljen!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
realmadrid92 #13209 üzenetére
Hmmm, hát akkor így passz! PxDVR3200H-val a leírtak alapján működik, de ha még fel sem ismeri, hogy valami plusz eszköz van csatlakoztatva, úgy elég gáz :S!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
realmadrid92 #13206 üzenetére
Tehát az eszközkezelőben megjelent a tuner neve, vagy ismeretlen eszközként látja csak, vagy esetleg egyáltalán nem ismer fel semmit a win8.1?
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
realmadrid92 #13197 üzenetére
Szerintem mennie kell Win8.1-el is, csak tippelem ezzel is "trükközni" kell.
Leszeded a legújabb Win7-es drivert, kitömöríted az .exe fájlt (ha csak simán elindítod, úgy nem fog menni) és "manuálisan" telepíted. Ennyi. Legalábbis nekem a PxDVR3200H-t így sikerült felrakni. Tippelem, hogy a DTV 2000H-nál is így működik, mert a Windows Compatibility Center szerint 8.1 kompatibilis ez a tuner is.
-
scorpio74
tag
válasz
realmadrid92 #13197 üzenetére
Sajnos én is így jártam, Winfast DTV 2000H plus kártyám van és win 8.1-et használok, nincsen hozzá driver.
-
Bozek
nagyúr
válasz
realmadrid92 #13190 üzenetére
SmartDVB, DVBViewer, Homesys
Én most a DVBViewer-t használom, egész pofás kis program. A Homesys hasonló a WMC-hez, ugyanúgy timeshift-el folyamatosan.
(#13189) Avermedia_hu: Ez ám az újdonság:
"Keressen csatornát egyszer, és többet nem kell megtennie
Az új számítógép megépítése öröm, de a csatorna keresés és a beállítások nem. Az AverTV3D-vel elmentheti csatornalistáját és személyes beállításait későbbi használatra."Ezt úgy csípőből tudja már ezer éve a Leadtek.
-
törölt tag
válasz
realmadrid92 #9845 üzenetére
Leadtek Winfast PVR2.
Mert a sport 1/2 a MinDigTV Extra csomagban van, azok pedig valóban kódoltak.
-
törölt tag
válasz
realmadrid92 #9843 üzenetére
Lehet használni pl az eredeti programjával is. De a kódolt csatornákat az sem jeleníti meg.
És erre vonatkozóan itt ne is kérj segítséget!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
realmadrid92 #9676 üzenetére
miért fontos neked az analóg? elvileg kevesebb, mint egy év múlva már nem lesz adás rajta, de legkésőbb 2012 dec 31-ig mindent lekapcsolnak.
meg ha jól tudom, akkor nincs olyan csatorna, ami van analógon, de nincs digitálison most. -
törölt tag
válasz
realmadrid92 #9676 üzenetére
Utóbbinak a képminősége problémás analog módban, előbbi pedig driverproblémákkal küzd 64 biten >2GiB RAM esetén.
Szóval inkább PxDTV2300 H ha be tudod szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest