Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robohw

    aktív tag

    válasz kusztax #32683 üzenetére

    "A legjobb tanácsom az, hogy mindenki felejtse el az ismeretlen és közép kategóriájú gyártót, akinek egy kicsit magasabb az igénye. "

    Hát, tudod, ha neked ez a legjobb tanácsod, akkor javaslom, inkább tartózkodj a tanácsadástól. :K
    Igénye mindenkinek lehet, akár a putriban élőknek is, nem csak azoknak, akik havi több millát keresnek. A gond a fizetőképességgel van inkább, viszont ezen áll vagy bukik a dolog.
    Az alacsonyabb árkategóriában is találni olyan TV-t, amely az igényeknek megfelel, már csak azért is, mert azok, mármint az igények is igen különbözőek.

    Tanácsolhatsz te bárkinek bármit, a többség úgyis azt fog venni, amit az erre szánt pénzéért kap és megfelelőnek tart. A tehetősebb átlagban a tiednél jobbat, a szegényebb pedig rosszabbat. Ha a családok arra várnának, hogy összejöjjön a 200 rugó, akkor az országban fele annyi TV sem lenne, mint hány van. Sokan soha nem jutnának el a vásárlás pillanatáig, mert az emberek zöme fizetéstől fizetésig él.

    Összességében:
    A alacsony árkategóriás TV-k gyártói holnap is el fogják tudni adni a készülékeiket, ahogy eddig, a magasabb árkategória gyártói pedig semmivel sem lesznek jobb piaci pozícióban holnap, mint ma, maximum egymás rovására. ;)

    My own programming language: http://www.robomax.online

Új hozzászólás Aktív témák