- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenonn87
csendes tag
válasz
peter9228 #19280 üzenetére
Igazából pont azért vásároltam ott és nem máshol, mert eddig megbízhatóak voltak. Eddig sosem volt gondom az iPonnal. Mindig segítőkészek voltak és gyorsak, ahogy most is. Amúgy az oldalra ez van kiírva: "* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!", szóval elvileg a gyár álltal megadott adatokat használják. Ha pedig ezt adta meg nekik az A-DATA, akkor többet nem veszek ilyen márkával terméket...
Amúgy a jelzésemre már javították is az írási sebességet. Azért kicsit zavar, mert nem ezt választottam volna ha ezt tudom. Viszont fent van az ajánlott listán, szóval nagyon akkor sem nyúltam mellé...Köszi a segítséget. Ha több időm lett volna eréjesebb lettem volna, de 2 napon belül utazik hozzám az új gépem, most ez van sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest