- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
krealon #8731 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy akkor minek léteznek egyáltalán mobilnetes routerek? A router pont arra való, hogy tobbfele ossza az internetet, de ha a mobilnetet elvileg nem lehet, akkor ez egy eletkeptelen termek.
Egyebkent az iroda az V. keruletben van, tapasztalataim szerint 1 embernek gyors, illetve csinaltunk meg notebookon megosztast es ugy is hasznalhato volt. Igazából ezért gondoltam, hogy ez a dolog megoldható. 5 emberre meg nyilván egy izmosabb csomag jutna.
Ez a nyomtatoport dolog 2010-ben miert ilyen hatalmas dolog? A printer amúgy tudja a PCL-t.
-
chop
őstag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni a következő probléma megoldásához: adva van egy kisebb iroda, ahová kellene egy Wifis router, amin van egyrészt USB-s nyomtatóport, illetve használható mobilnet megosztására (azaz 2 USB-s). A sebesség olyan szempontból nem fontos, hogy letöltésre nem lenne használatos, az viszont lényeges, hogy több kliens csatlakozásakor se lassuljon be a böngészés (mobilneten egyszerre max 5 kliens).
Tudtok mondani néhány ilyen példányt? Olyan max 20k-ból azért szeretném kihozni a dolgot.
Előre is köszönöm!
-
chop
őstag
Kabelnetet szeretnenk osztani es mindenkepp wifis cucc kene. Kineztem egy SMC routert 11 rongyert (SMCWBR14-G2). Van valakinek infoja errol a tipusrol? Gondolom a router pakkjaban benne van az ado-vevo adapter, vagy minek hivjak. Jol gondolom? Megbizhatoak ezek a radios kutyuk?
Koszontem. -
chop
őstag
válasz
steve@prhw #357 üzenetére
igen, miutan masodjara elolvastam a postodat, leesettt, hogy nem errol van szo. mindenesetre valszeg edimaxot veszek
-
chop
őstag
válasz
steve@prhw #355 üzenetére
oke, akkor d-link felejtve (mondtam, hogy nem vagyok otthon a temaban..)
-
chop
őstag
no, nekem is kene vmi routert ajanlani, nem kell nagy vmi, netosztasra kene, ill jo lenne vmi tuzfal rajta(lehet, hogy mindegyiken van, nem vagyok otthon a temaban).
es max 8-10et aldoznek ra (inkabb 8at..)
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest