- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
Gubek-Einste #37378 üzenetére
Hello!
OpenWRT: Leírnád a hogyant? Vagy hol tudom elolvasni hogyan kell? -
robagp
tag
válasz
Jedster #37363 üzenetére
Hello!
Én bármit meg tudok csinálni, ha le van írva.A történet:
Egy lakóközösség használja a netet, wifin kapcsolódun rá. A szoba azon részében ahol az xbox, pc, tv box van már nem jut el a jel rendesen, ha elhúzom 1,5m -t már semmi gond a nettel. Az erősítőnek szánt eszköz 3m-re lenne, tehát még közelebb a "superhub"-hoz, ahol már jól tudná venni a jelet. A 2G-s része eme eszköznek /superhub 2/ pocsék, egyszerűen használhatatlan. Ha mellette állok a 2G akkor is szakadozik, eltűnik...stb
2G nél nagyon könnyű dolgom lenne [link]
Többször cseréltek eszközt /superhub/, tehát széria hibás, így azzal nem tudok mit kezdeni.
Sebesség: legtöbbet online film nézésre használom.
Kábel nélkül lenne az igazi, csak azért írtam a vezetékest, ha nincs más megoldás, vagy olcsóbb.
Igazából 10e huf-ot se akarok rákölteni mert csak ideiglenes megoldás lenne, és utána kukázva lesz amit megveszek. Épp ezért vagyok tanácstalan.Ui: ASUS RT-N12 D1 nem tudja az 5G -t!
-
robagp
tag
Hello!
Olyan routert keresnék, amelyik tud kliens módot, megbízható, stabil.
Wifi jel továbbítására fogom használni, semmi másra!
Wifi jel be, 3 eszközre wifi jel ki.
Válaszokat előre is köszönöm! -
robagp
tag
Hello!
Ezt nem tudom mi: "esetleg vehetsz helyette AP-t, ha kiakad aprón fillérekért"
A routerra írnál példát /ami jól is működik/, mert nem vagyok járatos benne, és azt se tudom hogyan kell majd beállítani.
Hogy működik a router-es verzió? Wifi-t vesz és wifi-t ad tovább, vagy veszi a wifi-t és kábelen adja tovább?bambano: Sajnos ahol meg tudom venni ott túl drága 20-30e huf.
Jedster: akkor létrehoztam a lehetetlent. 3 eszközre lenne leosztva. Mind egyformán látja-nemlátja mód között ugrál, de ha elhúzom 3m-t akkor folyamatos a jel mindegyiken.
-
robagp
tag
Hello!
Nézegettem 5G-s wifi booster-eket, de eszement drágák!
Mindössze 3 méteren múlik a wifi jelem. Ha behúzom a szoba közepére a gépet, akkor jó a jel, ott nem tudom használni a gépet, és a szobát se tudom átrendezni. A routert se tudom közelebb hozni, se kábellel nem tudom össze kötni.
Gondolkodtam, hogy veszek még egy routert, hogy az vegye a wifi-t és onnan kábellel tovább osztani a netet, de azt nem tudom hogy lehetséges-e, és ha igen melyik router-t vegyem ill hogyan kell beállítani.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest