- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
Bullsh_t #79276 üzenetére
VPN szervert sokfajta routerszoftverben lehet definiálni. Nem önmagában ez a gond általában, hanem a VPN-en megvalósuló sebesség (előbb-utóbb előjön a panasz, hogy "csak ennyi?"). A titkosítás igencsak megviseli a vasat. Tehát, minél nagyobb sávszélességet akarsz elérni VPN alatt, annál inkább zsebbenyúlós lesz a beruházás.
-
woodworm
veterán
válasz
Bullsh_t #79276 üzenetére
Mert 5-6 ezerért nincs megfelelő hardverrel rendelkező router, ami bírja mondjuk a vpn-t. Meg lehet próbálkozni a wdr3600-assal, de szerintem gyenge lesz.
Használtan a d-link 860l vagy a xiaomi 3g lehet elég erős, kb. 10e körül lehet találni. Azokon meg a ddwrt működött érdekesen, nem tudom most hogyan áll a helyzet. Természetesen openwrt, padavan mindkettőre elérhető.
-
válasz
Bullsh_t #79272 üzenetére
De kíváncsi vagyok hogy mit ajánlotok.
Nagyon behatároltad a lehetőségeket így nagyon semmit sem lehet.Egy másodlagos kérdésem is lenne, a 2,4Ghz-es sáv telítődéséről. Mivel sok esp lesz ami ebben a sávban fog adni-venni nem tudom hogy nem fogja-e telíteni a sávot és ezzel lassítani a többi eszközt.
Biztosan fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- GTA V
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest