- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát #26497 üzenetére
Én személy szerint nem szeretem a TP-LINK-et, nekem nincs jó tapasztalatom vele, de akinek az kell, nem állok útjába, vegye azt, és kívánom, hogy váljon neki be! Én inkább a BroadCom alapúakat részesítem előnyben, még ha ezek kicsit drágábbak is! Mondjuk azért ezt is megválogatom, mert például a BroadCom-os Tenda-ért nem biztos, hogy fizetnék...
-
válasz
Viszlát #26495 üzenetére
Szia!
Ha nem bízol a TP-LINK-ben, akkor esetleg vegyél egy ASUS RT-N12 D1-et! Ebben, akárcsak a WRT54GL-ben, BroadCom alapú Chipset van, de 2x5dBi antenna van rajta! Tomato-val firmware moddolható is, jól is néz ki, és talán nem is olyan drága! Természetesen az továbbra is fennáll, hogy előre nem lehet megmondani, hogy egy router hol, hogyan fog teljesíteni, de pont nem régiben egy fórumtárs is ilyet vett, és elégedett volt vele!
-
Beri
addikt
válasz
Viszlát #26469 üzenetére
Ha nincs sok zaj a környezetedben, egy n-es router javítana a helyzeten, de csodákat az sem tud tenni. A legnagyobb probléma az, hogy hiába erősíted az egyik oldalt, ha a kliensek változatlanok. A laptopodnak ugyanúgy el kell tudnia kiabálni a routerig, mint annak vissza.
Én azt mondom, hogy vegyél valami szimpatikus külső antennás n-es modellt, aztán meglátod, mennyit ér. Pontosabbat mérések nélkül nem tudok mondani.attilafree
18 kliens wifin? Az egy eszközzel teljesen kizárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest