- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
BigBadPlaYeR #5092 üzenetére
nekem ma vagy legkésőbb holnap vennem kell egyet, és eddig a TP-LINK 941-es áll nyerésére.
bár nem tudom: olvasgattam openwrt fórumot, és azt írják van benne usb, csak nincs kivezetve. 400mhz-es, ez jó, viszont a proci 2 ethernet interfészéből csak egyet használ, így az meg van osztva a WAN és a LAN között.
TP-Link opted to use only one of the Ethernet interfaces provided by the CPU and let the switch do the logical split between LAN and WAN port. I speculate... doing full duplex transfers between LAN and WAN, this means you could run into situations where the same CPU Ethernet interface (eth0) is used to traverse WAN to LAN... I mention this as some of the other AP81 routers using both ports have been benchmarked as capable of 95Mbps WAN to LAN (Trendnet TEW-652BRP). This particular router design may not do as well. I have not benchmarked the TP-Link, just pointing out the issue. I know some people have been seeking this platform for the 400Mhz CPU and capability to saturate the Ethernet.
nem tudom, nem értek hozzá ennyire, de vmit vennemkell :/
-
shev7
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #1485 üzenetére
''bár bevallom a DC-t nekem nem sikerült még aktívra fogni semmilyen routerrel, akármilyen portokat forwardoltam neki.''
Ez nem biztos, hogy a routerek hibaja -
FefeeX
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #1485 üzenetére
D-Link DI604, és a DC aktív módban szaladgál...
Havernál edimaxxal is ez a helyzet, csak ADSL miatt váltogatnia kell az IP-t... -
Taltosparipa
tag
válasz
BigBadPlaYeR #418 üzenetére
WT-sek tudnak csak savszelt.
A gyartotol es eszkoztol fugg mit tudnak savszel kezelesen, van amelyik pioritas, port, alklamzas, teljes kapacitas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged