- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kjuhasz #28082 üzenetére
Szia!
Amennyiben a torrent-ezést gépen gondoltad, és nem router-en, valamint ha nem a router-t akarod használni NAS-nak, hanem már van egy meglévő NAS eszközöd, akkor a legolcsóbb megfelelő megoldás az igényeidhez egy TP-Link TL-WR1043ND router, de ajánlom inkább ennek az utódját, a TP-Link TL-WDR3600 modell-t, esetleg egy TP-Link TL-WDR4300-t.
A különbség a TL-WDR3600 és a TL-WDR4300 között csupán annyi, hogy előbbinek kettő, utóbbinak 3 antennája van, valamint az, hogy míg a TL-WDR3600 mind 2.4 Ghz-en mind 5 Ghz-en "csak" 300 Mbit-et tud biztosítani, addig a TL-WDR4300 2.4 Ghz-en 300 Mbit-et, 5 Ghz-en 450 Mbit-et tud, és a TL-WDR3600 2x2 MIMO-t, a TL-WDR4300 3x3 MIMO-t tud. Azt pedig te tudod, hogy van e szükséged ilyen extra WiFi teljesítményre. (Amit amúgy kétlek.) Ha nincs, akkor a TP-Link TL-WDR3600 bőven megfelel neked.
Asus-ban nem vagyok otthon 30k alatt. Ha szerencséd van, akkor azt majd egy másik kolléga ajánl.
-
válasz
kjuhasz #28079 üzenetére
Szia!
A "fejlett szülői felügyelet szolgáltatás" miatt a legtöbb márka kiesik, és gyakorlatilag csak a Netgear marad.
A TP-Link eszközökön csak annyit lehet állítani, hogy mikor és milyen weboldalak legyenek elérhetőek. Az Asus modelleken pedig csak annyit, hogy mikor legyen elérhető az internet az adott gépen.A Netgear WNDR3700-al csak annyi gond van, hogy kevés felhasználónak van, így kicsi a mögötte álló közösség, ebből kifolyólag nem nagyon fogsz tudni tapasztalatokat gyűjteni róla, mielőtt megvennéd.
Prohardveren is van egy topic-ja, kemény 150 hozzászólással.
A lényeg az, hogy a "fejlett szülői felügyelet szolgáltatás" miatt nem tudok neked mit ajánlani.
-
Kobor
aktív tag
válasz
kjuhasz #28068 üzenetére
Szia!
Hát kb. 4-5 hónapja akartam venni, úgyhogy lehet, hogy v4-lesz, már mindenhol.
Böngészgetve a forumokat sokan írták, hogy a v3 gyengébb, de ezt én is csak olvastam sohasem teszteletem őket. Én szinte minden nagykert, megkerestem, kiskereket is mindenhol v3 volt kapható.A dobozt, már megírták.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest