- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LordX
veterán
válasz
Serricon #17366 üzenetére
Erősen ajánlani tudom a Gargoyle Routert. OpenWRT alapú, amin az fut, azon ez is, és minden OpenWRT csomagot fel lehet rá tenni probléma nélkül (ha épp kellene valami extra feature).
Az ajánlat miértje a ténylegesen, és jól működő QoS - az összes többinél ilyet nem sikerült tapasztalnom, akármennyire is mondták, hogy de.
-
válasz
Lemaradtam a szerkesztésről...
Még azt el tudom képzelni, hogy a gyári Linksys Soft - esetleg valami beállítás miatt - a sok kapcsolatot flood-ként értékeli, és önként tiltja le a net hozzáférést, de nem leszakad!
szerk.:
Szerintem a Victek Mod-ot tedd fel, ne a teddy_b féle TomatoUSB-t, azt már régen nem is frissítik! Fentebb direkt linkeltem a firmware-t, ami a WRT320N-re való. De amúgy nem tudod brickelni, mert a Linksys router-ekbe van TFTP-s restore mód, tehát nem tesz kárt benne a rossz firmware sem! -
válasz
Én ezt javaslom Neked feltenni...
Tomato RAF 1.28.9006
ONLY FOR 4MB Flash (MIPSR2.Kernel 2.6) No USB + Captive Portal + VPN. Updated June 25th.2011. For Asus RT-N10, RT-N12, Linksys E1000 v1, WRT160N v1 & v3, WRT310N, WRT320N.Vagy pedig válogass Shibby-től, szerintem az E2000 fw-k simán mennek a WRT320N-en.
Azt már többször kibeszéltük, hogy a smallnetbuilder-es tesztek is olyanok, milyenek... Nem laboratóriumi körülmények között készülnek! A kapcsolatszámot ugyanúgy meghatározza a vas is, mint a szoftver, de azért egy ilyen routernek kicsit kevés a 200. Szerintem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest