- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gallowgater #50189 üzenetére
Ez alapján teljesen integrált az adapter és nem is írja, hogy pontosan milyen is van benne.
#50190 B4ndiBuild3r
A korábban ajánlott Asus router-ek közül bármelyik megfelelő lesz.
Az adapter antennáival érdemes lesz egy kicsit játszani, hogy megfelelőbb legyen az elfejezésük és így a vétel.#50201 haddent
Nem ide való kérdés, menj át IDE. -
B4ndiBuild3r
tag
válasz
Gallowgater #50189 üzenetére
Igen, olyan az alaplapom és tudtam, hogy kapok mellé egy ilyen adaptert, de ez nem USB alapon csatlakozik, így kicsit megzavart, hogy ez most milyen elv alapján működik és gyorsabb, biztosabb átvitelt tud-e venni, mint az USB-s ASUS-om és ha jobb is (gondolom mivel ez ac, nem "csak" n), akkor ahhoz szeretnék választani routert (többnyire szeretek annál a márkánál maradni, ami bevált az ASUS vga, alaplap terén jól szolgált eddig, logitech, steelseries, gigabyte eszközökkel nem igen volt szerencsém az évek során).
A router kb. 3-5 méter távoltságra van a PC-től. A legtávolabbi eszköz, amit használnék vele, az kb. 8-10 méterre lenne tőle és 2 téglafal választja el. Jelenleg egyik irányba sincsenek közvetlenül szomszédaim (1-1 telek kihagyással igen
). Egér, billentyűzet, fejhallgató vezetékes. Viszont egy vezeték nélküli Xbox one kontroller vevő lesz a képen látható adapter mellett.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Gallowgater #48058 üzenetére
A három antennás router nem szór nagyobb teljesítménnyel! Nem erősebb a három antennás, hanem gyorsabb. A külső antenna számíthat, de 6 fal sok bármilyen wifi routernek. Szerintem több eszközre lesz szükséged!
(#48059) dobobazsy:
Igen, van rá "beállítás". Úgy hívják, hogy kábelezés
Milyen gépekről van szó (milyen wifi modul)? Milyen a környezet?
A wifi-vel kapcsolatban a leggyakrabban leírt információ itt a fórumon, hogy semmi nem jósolható, minden a helyszínen derül ki.
Ha eleve kábellel próbáltad, akkor vagy beállítási gond van, vagy valamelyik gépben 100-as hálókártya van. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Gallowgater #48056 üzenetére
Nem írtad, hogy mekkora területet kellene vele lefedni, de hardveresen az AC56U abszolút megegyezik az AC68U-val. Különbség csak a wifi részben van.
Hozzáteszem, hogy nálam az AC56U minimálisan kisebb lefedettséggel bírt, mint az AC68U.
-
Galahed
senior tag
válasz
Gallowgater #48037 üzenetére
Szia!
AC66U-t használok, bár még csak rövid ideje. (3 hónap) Akcióban 34ezerért vettem az e-digitalban. Annyira meg vagyok elégedve vele, hogy azóta vettem mégegy ilyet, média bridge-nek.
Néztem az AC68U-t is, persze az erősebb, de árban is, a legolcsóbb helyen is 54ezer, nekem nem ért meg plusz 20 ezer forintot az erősebb hardver.Az AC66U az elméleti link sebessége helyett a gyakorlatban kb 866Mbps-1072Mbps van ( ennyit jelez ki az ASUS), de a nagyobb file (50MB) tologatásokat kb 270Mbps-el teljesíti egy mérőprogram szerint.(LAN Speed Test - NAS-ról olvasás a WIFI-n keresztül)
-
válasz
Gallowgater #48037 üzenetére
szia,
az rt-ac68u legyen inkább, erősebb hardverű. (proci: egymagos 600 MHz kontra kétmagos 800 MHz)
junior11; akkor passz, a szlovák szolgáltatásokat nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Macska topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest