- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matada2.3 #49990 üzenetére
Ha jól jönne az 5 GHz-s wifi akkor vedd meg nyugodtan az AC1200G+-t.
#49993 f4lcon
A D-Link kikerült az ajánlott eszközök gyártói közül így nem igazán ajánlott.#49995 smiti
Ehhez a nethez már gigabites portokkal rendelkező típus kellene ami nincsen 10k alatt.
Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3
Dual band wifivel: Asus N56U, TP-Link 3600/4300 -
haddent
addikt
válasz
Matada2.3 #49990 üzenetére
Nem vagyok benne a témában, ezért fogalmam sincs, hogy mit tud antenna-ügyileg. Az elméletet tudom, én ott egy erős DHCP -ét építenék, és mögé fullduplex switch + wifi ap. Abból is talán több gyengébb, mint egy bika. És azt gondolom, hogy ilyen helyre nem feltétlen kell AC -re vadászni, bár én is szeretek "túllőni" a célon. Dehát te tudod a keretet. Az előbbi példámban azért spóroltam a wifi ap -én, mert csak az edgerouter 30kiló
De majd jönnek nálam okosabbak akik napiszinten tolják itt -
haddent
addikt
válasz
Matada2.3 #49987 üzenetére
"Vállalati" szektor esetében én nem vennék "mindenbelét". Egy Edgerouter Lite biztosan kiszolgálna mindennel ami kell, mögé egy full duplex gigabit switch és kellő mennyiségű wifi ap, szvsz. az AC lehet hogy felesleges egy ilyen helyre, inkább brutális N. De ez csak egyéni vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest