- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
D®. GeNy@
aktív tag
Két D-Link DGE-528T típusú 10/100/1000-es hálókarit raknék a gépbe, azzal csak nem lenne baj, viszont a Linuxhoz "még" 1általán nem értek...
Abból mekkora partícióra és pontosan melyik típusú Linuxot rakjam fel? -A többit vhogy kiokoskodom, vagy megkérdezem a Linuxos topikban.
uTorrent megy Linuxon is? -Lehet hülye kérdés, de tényleg fogalmam sincs a Linuxról.
-
Teasüti
nagyúr
DoS az értelmetlen adatok tömkelege, nem?
Amúgy nem értem, h miért okoz ez próblémát ~50 kilós feltöltésnél. Ha másodpercenként mondjuk 1 MB-ot kéne feldolgozni, akkor azt mondom okés, mert túl van terhelve. De 50 kilónál ez sztem a vicc kategória.Milenne, ha 30/30-as diginetem lenne?? Félmilláért kéne routert vennem hozzá?
Letöltésnél még nem vettem észre, h bedobná a kulcsot, pedig akkor van, h közel 1 megának kell átfolynia rajta. (8M/0,5M T-fos net) -
Necc
addikt
Csak olvasási támogatást merek 100%-ra állítani, ami nekem van router az kezeli moddolt firmware-el az NTFS fájlrendszer írását is, elviekben, de a másik gond, hogy a routerek egy része ennek ellenére sincsen felkészítve 4GB-nál nagyobb fájlok kezelésére, teljes NTFS támogatás ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged