- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Neked milyen eredményt mutat? Nálam jobb 5GHz-n.
TeeJay múltkor mondtam, hogy amíg a hozzászólást megírtam, azalatt elmászott. Időkép sem lehet, mert "Radarjaink az X-sávban, 9410 Mhz-en működnek."
Bízom benne, hogy hibásan érzékeli a radarokat a routerem, csak nem tudom, hogy lehet ezt majd a szerviznek elmagyarázni. Talán náluk is produkálja a jelenséget. Jó lenne megtalálni, hogy hol jelzi a Rendszernaplóban. Ezt látom, de a váltást nem.
Oct 11 21:36:26 kernel: MtCmdChannelSwitch: control_chl = 100,control_ch2=0, central_chl = 106 DBDCIdx= 0, Band= 0 -
Negatív tapasztalatok mindig akadnak, a WiFi főként egy előre kiszámíthatatlan tényező, nincs ember aki megmondja, hogy adott router, adott helyen és adott kliensekkel miként fog teljesíteni. De szerencsére az RT-AC57U-ra, és a nagyobb testvérére is főként pozitív visszajelzések vannak, panasz csak elvétve.
-
Dragon3000
nagyúr
Na sikerült egy iphone 5s-t kölcsön kérnem, arra jutottam, hogy nem bírják egymást az asus routerrel, (asus rt-ac65p).
Megnéztem 2,4 és 5GHz-en is, ugyanott, ahol az androidos telefonom 2,4GHz-en 100/100 és a legrosszabb helyen 80/80Mb/s-ket ért el, ilyen sorrendben vannak a képek is, a lakás 47nm-es csak.
2,4GHz-en:
5GHz-en -
TeeJay
félisten
mindegy szifonnal akkor nem jó
nekünk csak droidos teló van a lakásban 5darab is és gyönyörűen megy mindegyikkel
3darab N-es wifin 2darab AC wifinnem cserélném el semmire az AC65P-t már főleg mióta kiderült hogy valójában AC85P és 4x4:4-es 1733-as AC van benne
23ezerért vettem wow -
Dragon3000
nagyúr
Semmit nem magyaráztam félre csak egy db router alapján szarozod az összeset, miközben több embernek is tökéletesen megy, akkor ki is magyaráz félre? Nekem ac65p van, de ehhez mérten a tp-link egy fos volt wifi terén, 1043 v3 és 4300 is, minden esetben azonos csatornán, azonos helyen volt a router 2,4GHz-et nézve, mert a telefonom annyit tud.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest