- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Intruder2k5 valszeg meg tudja mondani, hogy megoldható-e, hogy az n16 ftp szervere látszódjon wan felől. Bár lehet, hogy ő is csak a fw update menüpontot látta a gyári szoftból
Sanraith: Az a baj, hogy gyors a netcsomagod. Ha valaki elkezd tölteni 80 megával, egy wndr3700-zal is megröccenhet a fullHD mkv... Persze minden a bitrátától függ.
-
Almos
aktív tag
Depo.hu oldalon néztem ki a sima WBR14-G ára alapján a Fer-Mel Computert (Bővebben: link), ami az Etele tér mellett van. Aztán a boltban mondták, hogy nincs nekik raktáron csak a WBR14T-G, és csak 200 forinttal drágább.
-
Almos
aktív tag
Én SMCWBR14-G-t akartam venni, de éppen nem volt, csak T-G, mindössze 200 Ft-ért drágábban, ~12ezerért, így elhoztam azt ;) Mivel a kártyám nem tudja kihasználni ezt a dupla sebességet, bizonyos szinten haszontalan ez a plusz opció, de ez volt raktáron, nekem meg kellett a router
-
Tonyk
veterán
Mint ahogyan említettük is a D-Link szarik a supportra. Ha firmware gond van vele, ez életben nem kapsz újat. legalább is a belátható határidőn belül.
Az SMC 10 nap alatt javítja a problémát -he lenne esetleg- .
Tehát megéri az ezrest hogy biztos support legyen a hátad mögött! -
steve@prhw
őstag
Én egy 514-es D-Linket használok lassan egy éve, gond nélkül. Gyakorlatilag az általad felsoroltakra bármelyik wlan-os rotuer alkalmas. Gondok mindegyik olcsó routerrel lehetnek, a D-Linket is sokan szidják, de a kollégámmal egyszerre vettünk 514-est, és tökéletesen működik mindkettőnknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged