- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
twollah #1977 üzenetére
Kettő gépet biztos kiszolgál wlan-on, ne viccelj
Az meg, hogy épp ott mekkora lesz a hatótáv/jelerősség ahol használni szeretnéd, kiszámíthatatlan. Csak helyszíni próba tud erre neked választ adni. Viszont ha jól tudom a vasbeton árnyékolja le a legjobban, tehát a födém, és nem a falak. TFT, tévé, nemtom számít-e, ha jól tudom annyira nem, inkább mikrósütő az ami bezavarhat. Nálunk (családi ház) van egy ilyen, és a mellettünk lévű szomszéd családi házból vígan lehet használni a netet teljes sávszéllel (2megabit), gyenge(ezt írja ki a win), de stabil jelerősség mellett.
A mértete? Hát istenem, ekkora, szeritnem nem nagy, legfeljebb a többi gyártó modelljeihez képest tűnik nagynak. Ebből nem spórolák ki az anyagot -
Rommel6600
őstag
válasz
twollah #1966 üzenetére
Elvileg bármennyit, na jó ez így nem igaz mert max 255-öt ugyanis többnek nem tud ip-t osztani.
Hány darab gépet szeretnél rákötni? Ha nem ipari mennyiséget akkor szerintem bármelyik router jó.Ajánlom neked is a WRT54GL-t, nagyon jó router, de hogy hány gépet képes ténylegesen kiszolgálni wifin azt még nem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest