- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
tomgabor #98858 üzenetére
Ne legyen mindkét eszköz router módban !
Így lehet dupla nat-od van. A tplinket tedd át ap módba , a telekomos osszon ip-t .
Én most cseréltem előző Asus RT-AC55U routeremet ASUS TUF-AX3000 V2 ezt is érdemes számba venni . Én nagyon meg vagyok elégedve vele. -
viperabácsi
addikt
válasz
tomgabor #98856 üzenetére
A tp link ap vagy router módban van ?
Mivel méred a sebesaséget , és mivel szeretnéd a játékokat letölteni , az is fontos kérdés. Gondolom ugyan azzal az eszközzel amivel játszol is. Azt az eszközt én mindenképpen kábelre tenném , mert nem elég , ha gyors a wifi , de stabilnak is kellene lennie. Én mindenképp játékra ( PC , PS , XBOX ) kábelre kötném !
Routerben én ASUS -t néznék ,sokkal felhasználó barátabb a felület ! -
BB9000
senior tag
válasz
tomgabor #98854 üzenetére
" Gigabites netem van, de a Wifi nagyon lassú. . ."
Itt álljunk meg egy szóra. A WiFi sebességére több tényező is negatív hatással tud lenni. Ilyenek :
- Nagy távolság, vastag falak,
- más eszközök, amelyek azonos frekvencián szennyezik az étert,
- korlátozott WiFi képességek a router oldalon
- korlátozott WiFi képességek a kliens oldalonA router csere javíthat, de érdemes lenne kicsit komplexebben átgondolni ezt.
Ilyen kérdéseket is meg kell válaszolni az eszköz beszerzése előtt:
- Egyetlen router képes lesz-e kiszolgálni az igényeket?
- A WiFi-t használó eszköz, vagy eszközök milyen képességekkel bírnak? -
kasza blanka
aktív tag
válasz
tomgabor #11505 üzenetére
jó lesz. nálam több mint 1 éve megy, a teljes 80mbit átjön vele. linkelhetek screenshotot 10mbyte/secc-es torrent letöltésről
n only módban, közepes sugárzáson wifin is átmegy olyan 50mbit két szoba között panelben (8m táv).de ha gondolsz a jövőre, akkor 1043-ast veszel.
-
Beri
addikt
válasz
tomgabor #11505 üzenetére
Igen, jó lesz.
Hidd el, segítek szívesen, ha valakinek olyan megoldásra van szüksége, ami nem szokványos. Mindenki más számára az esetek túlnyomó többségében elég az a lista, megtalálják benne az internetkapcsolatukhoz megfelelő modellt. Közvetlenül fölötted linkeltem be utoljára, nem akartam ismételni magam. Végülis a fórum azért van, hogy megtaláld azokat a beszélgetéseket, ahol az emberek ugyanazt a kérdést tették föl, amit te is szeretnél. Senki nem akar kioktatni, csak már egymilliószor válaszoltunk ugyanarra. -
Beri
addikt
válasz
tomgabor #11501 üzenetére
A fölötted lévő hozzászólásban linkeltem be a listámat, gondoltam nem kell újra. Minden árkategóriában találsz itt megoldást 3500 forinttól 30+ezerig. Nem tudom, mi ezzel a baj...
Ha azt akarod, hogy minden kliens megkaphassa akár a teljes sávszélességet, semmit nem kell beállítanod. A PSP-d b-s wifije meg nem tud 15Mbitet, viszont a PSP-d is összefosná magát alatta. Nem kéne sértődöttet játszani, ha már a keresőt sem tudod/akarod használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged