- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #64437 üzenetére
Is, mert van egy UPC router, de mivel annak működése kiszámíthatatlan ezért elé van téve egy másik router, jelenleg egy TP-LINK WR841G
Elé, vagy mögé? A UPC hálózati eszközét, érdemes modem módba tenni, ha eddig ez nem történt meg.
Amennyiben igen, és már modem módban van, akkor ez a rész tárgytalan.Én nem tudok neked költséghatékony megoldást ajánlani, all-in-one eszközt majd mások mondanak, illetve az összefoglalóban lehet keresni, igényeidnek megfelelőt.
Én csak azon lepődtem meg, hogy neked ez, céges környezetbe kell. Amivel kapcsolatban, kissé szkeptikus vagyok. De számodra viszont nem ez a lényeg.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #64435 üzenetére
Ne haragudj, de csak érdeklődési szinten, hogy kell érteni azt jelen pillanatban hogy irodai környezet?
Mármint értsd úgy, hogy csak ezen az eszközön keresztül mennének ki a céges anyagok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest