- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha nem tolod neki nyelen a torrentet (gyengebb routereknel, mikor meg azon nyomtam a kolcsonzest, alap volt, hogy sebbesseget korlatoztam, kulonben hajlamos volt elhasalni), akkor szerintem teljesen jo lesz. RT-N18U-val is siman elvoltam, ki kellett varni amig leszedi, az igaz, de utana Samban siman adta tovabb a tevenek /media lejatszonak, onnantol annak kepeseggei voltak a szuk keresztmetszet.
SMB megosztast az ASUS routerek tudnak. -
kpityu2
őstag
Én csak sima routernek használom, meg sima HD filmekre, arra elég. De az ASUS topicban is pont most írtam valakinek aki hasonló cipőben jár, hogy a torrentet nem a routeren futtatnám. A routernek nem túl combos hardverének bőven elég feladat a hálózat és a stream kiszolgálása. Persze próbálkozni lehet.
-
BB9000
senior tag
A torrent és a 4K streaming miatt kell az erős processzor a routerbe, tehát az általad kinézett Asus RT-AX1800U kevés lesz.
Jobb választás lehet egy AX56U. Még az is kompromisszumos, de esélyes, hogy -kis számú torrent esetén- az elvárt minőségben kiszolgálja az igényeket. Az ára az elsőre elképzelt kereted duplája.
A meghatározott feladatokra biztosan elegendő teljesítményű processzorral rendelkező router az AX86U lenne, de azt az igen magas ára miatt úgyse fogod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest