- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha nem tolod neki nyelen a torrentet (gyengebb routereknel, mikor meg azon nyomtam a kolcsonzest, alap volt, hogy sebbesseget korlatoztam, kulonben hajlamos volt elhasalni), akkor szerintem teljesen jo lesz. RT-N18U-val is siman elvoltam, ki kellett varni amig leszedi, az igaz, de utana Samban siman adta tovabb a tevenek /media lejatszonak, onnantol annak kepeseggei voltak a szuk keresztmetszet.
SMB megosztast az ASUS routerek tudnak. -
kpityu2
őstag
Én csak sima routernek használom, meg sima HD filmekre, arra elég. De az ASUS topicban is pont most írtam valakinek aki hasonló cipőben jár, hogy a torrentet nem a routeren futtatnám. A routernek nem túl combos hardverének bőven elég feladat a hálózat és a stream kiszolgálása. Persze próbálkozni lehet.
-
A torrent és a 4K streaming miatt kell az erős processzor a routerbe, tehát az általad kinézett Asus RT-AX1800U kevés lesz.
Jobb választás lehet egy AX56U. Még az is kompromisszumos, de esélyes, hogy -kis számú torrent esetén- az elvárt minőségben kiszolgálja az igényeket. Az ára az elsőre elképzelt kereted duplája.
A meghatározott feladatokra biztosan elegendő teljesítményű processzorral rendelkező router az AX86U lenne, de azt az igen magas ára miatt úgyse fogod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest