-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco5
tag
válasz
Soma01 #96339 üzenetére
Szia Soma01!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, nem láttam, hogy te is írtál.
A tetőre van felszerelve a szolgáltatói antenna (mikrohullámú internet)
Az antennából utp kábel jön ki. A padlás nincs beépítve. Az emeletet a padlástól gipszkarton álmennyzet és 30 cm üveggyapot választja el.
Az UTP kábel a padlásról egyenesen a nappaliba megy ,ahol a szolgáltató kis adapterébe csatlakozik, onnan egy másik utp kábel megy a wifis routerbe.Szerintem a padláson meg tudom bontani a kábelt.
A cél az lenne, hogy az eszközök egy wifi jelre kapcsolódjanak, ne kelljen őket mindig az erősebb jelhez manuálisan csatlakoztatni.
Ha jól értem ezt a Mesh hálózattal tudom megoldani.Ehhez kellene valamelyik gyártótól egy duo pack-os router szett.
Ez a megoldás jó lehet?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest