- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyka87
csendes tag
köszönöm, ezekből fogok választani, és be fogjuk utpzni a házat a felújításnál, ez zseniális ötlet, nem is tudom miért nem volt a fejemben
"Két router:
- dolgozóban amúgy is lesz az ONT miatt,
- biliárd szoba (itt akár mehetne a hálóval közös falhoz is - nem oda ahol a fentebbi képen van). Később esetleg a nappaliban, ha kellene, de próbáljuk meg megúszni nélküle.
Amennyiben Mesh nélkül:
- AX -et akarunk, akkor AX50 (30K HUF/db),
- elég az AC is, akkor AC65P (25K HUF/db).
Amennyiben Mesh -el:
- AX -et akarunk, akkor AX58U (49K HUF/db - ezt még leírni is fáj a megadott értékhatár miatt - a dolgozóban lehet AX56U is 40K HUF -ért ...),
- elég az AC is, akkor AC57U V3 (17K HUF/db). Persze ez lehet az "olcsóbbított" Mesh nélküli verzió is ..."öhm, jöhetnek a hülye kérdések?
milyen az a mesh nélkül, illetve mesh-sel? melyik mit csinál?utánaolvastam itt: https://pcworld.hu/pcwpro/mesh-halozat-osszeffoglalo-tipp-269055.html
szóval őszintén a gyakorlatban fog nekem kelleni mesh?
AX / AC között mi a különbség, mi az amiért AX-et akarnék?hja és még 1 dolog: nekem most fontosabb, hogy "jövőbiztosra" ki legyen építve a rendszer, minthogy spóroljak pártízezer forintot, úgyhogy nem gond, ha kiszaladunk abból a 40-60k-ból, azt csak egy körülbelüli összegnek írtam
köszönöm ismét a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- Videós, mozgóképes topik
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest