- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #65928 üzenetére
Köszi az infót.
Torrent néha fut csak, nem is routeren hanem PC-n, VPN-t nem használok.
Napi szinten játszok online játékkal (ESO).
Amikor néha kicsit jobban terhelve van a háló, akkor másolok PC és NASok között, miközben lehet, hogy hálózati médialejátszón keresztül nézek filmet / sorozatot a NASokon vagy PC-n lévő mappákból + néha mehet a torrent.
Vagy a tévé menüjét babrálom és ez idő alatt megy a Netflix / Youtube.Igazából este 6-11 között lenne terhelve több különböző dologgal.
Egyszerre lenne rajta 5 vezetékes és 2-5 wifis eszköz, de nem mindig egyszerre használva.Pár napja nézegetem én is az eszközöket és úgy vagyok vele, hogy inkább legyen benne több erő, minthogy néha elfogyjon.
Ha jól gondolom az AC66U B1 elég lehet a fentiekre bőven. Még nem döntöttem, mert próbálom körbejárni a témát, és itt szerencsére sok infót kapok tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged