Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Én nem vagyok otthon a jelenlegi ár/teljesítmény/kezelhetőség viszonyában.
Kezelhetőség a legérdekesebb kérdés, nekem eddig egyik routerrel sem volt gondom, de mindenkinek más lehet a legjobban kezelhető...Router lehet akár WL-500G vagy WRT54G is, de inkább várd meg a többiek ajánlását.
Én az előbbihez hasonlót használok jelenleg, de biztos van még egy csomó használható típus, esetleg az újabb szabványok ismeretét is érdemes lehet számba venni.
Nekem az elsődleges szempont annakidején az volt, hogy minél inkább testreszabható eszközt vegyek - tehát az alapvető dolgoknál többet is lehessen állítani rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX