Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 
			  Mobilarena Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bocsika aktív tag Mondom lányoknak lesz.  Szerintem nem is fogom látni. Csak azzal lettem megbízva hogy keressek egy jót. Szerintem nem is fogom látni. Csak azzal lettem megbízva hogy keressek egy jót.
 Akkor inkább feldobok egy pénz és úgy választok. 
 A DD-WRT már feltenni is problémás szerintem [ ], bár még nem volt vele dolgom (csak húgomék D-Link DI-524. gyönyörű mikor 3 különböző notebookon kell belőnöm nekik a netet, 2 óra hol van ez beállítás móka) ], bár még nem volt vele dolgom (csak húgomék D-Link DI-524. gyönyörű mikor 3 különböző notebookon kell belőnöm nekik a netet, 2 óra hol van ez beállítás móka)
 Ők átlagos felhasználók nem hiszem hogy tuningolgatni fogják a router és még nekem sincs fingom a sok ~2-6 karakteres, rövidítéses dolgok nagy részéről.
- 

LaMotta aktív tag Mindenhol ezt a mondatot írják ki hozzá... Nem a PPPoE a lényeg, hanem ez a kliens dolog. A TL-WR541/542-nek megfelelő eszköz, DE kliensként is működik, akár PPPoE-n keresztül is. - gondolom ez a DE a lényeg.. Vagyis ez működhet kliensként, azok meg nem. De mi a fenére jó? Na... Közben meg már eltűntek árlistákból  .. ..
 Jól van, akkor marad a TL-WR642G..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szerintem nem is fogom látni. Csak azzal lettem megbízva hogy keressek egy jót.
  Szerintem nem is fogom látni. Csak azzal lettem megbízva hogy keressek egy jót.
 ]
] 
								 Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX