Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Ha az Asus N10U-t választod, vagy vetted meg, akkor az én tapasztalatom szerint a nyomtató/szkenner megosztása több gép között nem zökkenőmentes. Nálam egy Epson sx130-as multi készülékkel úgy működik, hogy valamelyik gép prioritást élvez a kettő közül, és ha az kilép a hálózatról, akkor működik a másikon. Egyszerre nem. Erről találtam is egy leírást az Asus oldalán a FAQ-ban nagy bosszúságomban, úgyhogy akkor megnyugodtam, hogy ez ilyen, és nem én bénázok. Aztán lehet, hogy a nyomtató nem támogatja ezt a módot, de minden esetre hálózati nyomtatóként probléma lehet.
Az USB megosztása, egy hubbal működött nálam, egyszerre látta a nyomtatót, és a bedugott pendrive-ot is. De ennyi.
Megnyitni a pendrive tartalmát már nem tudta. Ha kikapcsoltam a nyomtatót akkor hibátlanul kezelte a pendrive-ot. Lehet, hogy egy külső áramforrással meghajtott vinyó működne, de nem tudom megpróbálni, mert nincs olyanom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Megnyitni a pendrive tartalmát már nem tudta. Ha kikapcsoltam a nyomtatót akkor hibátlanul kezelte a pendrive-ot. Lehet, hogy egy külső áramforrással meghajtott vinyó működne, de nem tudom megpróbálni, mert nincs olyanom.
Gubek-Einste
Dr.NX