Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az N18 egy legenda. Az enyém is megy még, bár már csak nyugdíjaz üzemben.
Az Asus mellett szerintem egyszerűen az szól, hogy a legjobb ár/értékarányú routereket árulja, széles termékpalettával. (Talán túl sok is a típus.)
A DowloadMaster problémáira van megoldás, de ezügyben nem vagyok illetékes, mivel nem használom. Látom, hogy vannak, akik panaszkodnak rá, és nagyon sokan elégedetten használják.
Az ilyen "nem tudom telepíteni" jellegű problémákkal nehéz mit kezdeni, mivel semmi információtartalma nincs. Sőt, az sem biztos, hogy az Asus a hibás, de persze könnyen lehet. A kérés alapján ott tartunk, hogy az egyetlen fontos paraméter a, hogy lehessen torrentezni a routerrel. Erre nehéz tanácsot adni, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az árkategóriájában létezik jobb megoldás.
De bizonyára vannak itt olyanok, akik ilyen szempontból is ismerik a TP-Linket, Cudy-t, Xiaomit vagy bármelyik egyéb márkát.
A Cudy nagy vonzereje az, hogy hekkenthető rá OpenWRT. Erre viszont van két megjegyzés: egyrészt ez már nem alapszintű használat, másrészt, egy csomó Asusra is feltehető.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX