- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
válasz
Claude Leon #9964 üzenetére
Nem tudom mire kellene hivatalos pecsétet szerezni. Megmérték, ennyi vagy nem?
Nekem meg az a furcsa amikor valaki a legnagyobb eddig mért szám fölött ír értékeket.Egyébként meg nem kell számolgassak, minden nagyon szépen összegezve van: Link
Lehet már korábban linkeltem is.Csak éppen hidegen hagy, hogy mi az ami rádión esetleg még megvan, ha az ami használható belőle jóval kevesebb. Sajnálatos módon a nyers rádiót nem tudom használni, kell hozzá egy router a maga routing képességeivel.
Magnat
Amit a Smallnetbuilder mért az vagy a WPA2 vagy ahhoz közeli érték. Gondolom nem véletlenül ajánlják a WPA2-t: LinkMáskülönben roppant ortodox dolog lehet, hogy belinkeltem egy performance chart-ot...
-
válasz
Claude Leon #9963 üzenetére
hajrá! mondjuk nem tudom, hogy milyen csomagod van, de bizonyos esetekben (fp 30-tól felfelé) akár egyszerre is jelen lehet 3 mac adress, és mind a három fog ip címet kapni azonos időben!
-
Magnat
veterán
válasz
Claude Leon #9959 üzenetére
És nem is bonyolultabb egy xp telepítésnél :-)
-
Magnat
veterán
válasz
Claude Leon #9957 üzenetére
Ráadásul egy átlag felhasználónak a MAC layeres sebesség pontosan annyira semmit sem jelent, mintha a fizikai réteg sebességét elemezgetjük... olyan kimutátusa nincsen vkinek, ami a wpa2 fölötti _valós_ sebességeket hasonlítja össze? Sztem a legtöbben ennek vennék hasznát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged