-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
MaCS_70 #97795 üzenetére
Érdekes ez a wifi, ezért is nehéz akkor bármit írni. Nekem az AX58U v2 egy fos a TP-Link AX20-hoz képest... Viszont két szintet egyik sem tud és a vezetékes MESH miatt lettem Asus-os. Ettől többet nem tudtam költen, mert kettő kellett. Így most van wifim mindenhol, de többet vártam tőle, amikor kiadtam érte akkor még 80 ezret, mivel előtte az AX20-at 17 ezerért vettem és ott hagytam valakinek egy bazi nagy családi házba egy szintre + hosszú udvar és mindent lefed egyedül.
Emlékszem, hogy még jó sok évvel ezelőtt a 9-ik emeleten laktam (panelban) 841N routerral és vígan Wifiztem lent a buszmegállóban. Lehet, sőt biztos minden a helyszínen dől el, amit szoktatok is írni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest