- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozgóképen a második trifold
- Android dual SIM okostelefonok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanzi89 #8961 üzenetére
ha ennyi beállítás után azt mondod, hogy pocsék az a router, akkor lehet, hogy nincs miről beszélni, ezzel az erővel a legjobb router is problémás lehet! elég sok routert szétszórtam már az általad problémásnak titulált szériából, és nincs velük gond! persze ez még nem jelenti azt, hogy a tiéd nem lehet rossz, de az a széria adott kategóriában igen is jó!
azért leírok egy tanulságos történetet; egyik ismerős vett a javaslatomra egy tl-wr542g router, mivel 20/10 netet kellett neki osztani egy asztalira, és egy notira - előbbire kábelen, utóbbira g szabványos wifi hálózaton. nem kért segítséget, mondván fog menni a konfigolás, de ha nem, akkor majd szól. bő egy hét után hív, hogy eladja a router, mert folyton szakadozik a wifi hálózat, eldobálja a jelet...stb, a és egy digis topic egyik szakijának a javaslatára vett egy jóval drágább, de jobb routert, mert az a tp-link router az sz@r a szaki szerint, és bár az új a háromszorosába került, de megérte, mert azzal valóban stabil lett a wifi hálózat! elmentem hozzá, visszatettem az általa problémásnak titulált routert - szerencsére még nem vitték el -, normálisan beállítottam, és láss csodát, frankón ment! tépte a haját rendesen, mert feleslegesen kidobott némi pénzt, de beismerte, hogy az ő hibája, nem szólt időben, meg olyanra hallgatott, akire - ezek szerint - nem kellett volna... azt viszont nem értette, hogy mit állítottam, mivel ős is csak azokat állította be a router felületén, amit te is említettél! elmagyaráztam neki; a tp-link router alapban a 6-os csatornára áll be - mint a legtöbb router -, és abban a környezetben elég sok wifi hálózat volt alapon, tehát 6-os csatornán, azok nyomták el az övét, illetve akadtak össze vele, amiatt szakadozott a kapcsolata, dobálta el a jelet a wifi! az általa vett új router alapban a 11-es csatornát használta, és azon - illetve annak környékén - nem volt a elérhető közelségben másik wifi hálózat, ezért ment különösebb beállítás nélkül az új router egyből hiba nélkül! én csak annyit csináltam a tp-link routerrel, hogy megfelelő csatornára állítottam a wifi szórást, és utána azért ment probléma nélkül!
elnézést a hosszú mondókáért, de hátha valaki más kárán tanul, és nem a sajátján...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Bontatlan Lenovo ip Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest