-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
MaCS_70 #88916 üzenetére
Szerintem nincs értelme nézegetni, hogy melyik sávon, ha van elég jel és sávszél az adott helyen, de ez is kb 2 kattintás megcsinálni, utána meg azonnal látja, hogy melyik frekvencián mi a helyzet.
Én pl nem kapcsolgatom, mert nekem annyira nem is érdekes, hogy mennyi az annyi, a házban mindenhol van megfelelő jel, és jelenleg nem is nagyon tudok a fizikai helyeken módosítani, ki a kertbe is jut belőle (90%, hogy a 2,4GHz-ből), de itt ugye senki sem látja, hogy dantre-nál konkrétan mi a helyzet(nálam 60 cm-es külső falak vannak, azok sok minden nem megy át, pont annyi, amennyi kell
)
Ezeket a wifi analizálókat is csak addig használja az ember, míg egyszer be nem lövi jól a dolgokat, vaaagy nem olvasgatja a fórumot ahol számára esetleges nem releváns infókat osztanak meg mások, de érdekli az embert, hogy kipróbálja vagy megnézze, hogy nála mi a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Filmvilág
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest