- iPhone topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attush
csendes tag
SZiasztok!
Na, akkor én rendesen beszaladtam abba a bizonyos f@szerdőbe...
Adott a FLIP 300mb net csomaggal és otthon előre kábelezett környezet cat6 kábellel. Sajnos az általuk adott őőőő asszem Huawei router, sima kis egy csatis és abból is a gyengébb változat. Mivel nem lesz sok wifi eszköz, és lakásfelújítást követően amúgy is minden elköltött forint fájdalmas, így gondoltam számunkra tökéletes lesz az archer c6 router. Gigabites, 2 csatis, most kifejezetten kellemes az árazása is, ezért berongyoltam az Euronicsbe és jóllakott napközis képpel bepakoltam az utolsó darabot a kosaramba. Lakás be, doboz feltép, létrára fel, utp kiszaggatás régi eszközből, majd megfordít és jön a fájdalmas felismerés, hogy nem néztem meg előtte mivel is lesz dolgom.
Nem voltam ott mikor behúzták a kábelt, de azt nem gondoltam volna, hogy SC/APC gyorscsatival találom magam szemben. Természetesen a C6-on nincs ilyen port.
És itt jön a kérdésem.
1, Adjam el , vegyek egy olyan routert amin van ilyen port.
2, Hagyjam a régi routert, csak lőjem ki belőle a wifit és az archert kössem rá a hálózatra mint wifi eszköz. Amivel igazából az a baj, hogy direkt minden úgy lett kialakítva, hogy ajtó felett egy konnektor ott jönnek ki az utp-k ,tehát nagyon hülyén nézne ki egymás mellett a kettő, de nyilván megoldom ha azon múlik.Ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest