Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attush

csendes tag

SZiasztok!

Na, akkor én rendesen beszaladtam abba a bizonyos f@szerdőbe...
    Adott a FLIP 300mb net csomaggal és otthon előre kábelezett környezet cat6 kábellel. Sajnos az általuk adott őőőő asszem Huawei router, sima kis egy csatis és abból is a gyengébb változat. Mivel nem lesz sok wifi eszköz, és lakásfelújítást követően amúgy is minden elköltött forint fájdalmas, így gondoltam számunkra tökéletes lesz az archer c6 router. Gigabites, 2 csatis, most kifejezetten kellemes az árazása is, ezért berongyoltam az Euronicsbe és jóllakott napközis képpel bepakoltam az utolsó darabot a kosaramba. Lakás be, doboz feltép, létrára fel, utp kiszaggatás régi eszközből, majd megfordít és jön a fájdalmas felismerés, hogy nem néztem meg előtte mivel is lesz dolgom. :W
    Nem voltam ott mikor behúzták a kábelt, de azt nem gondoltam volna, hogy SC/APC gyorscsatival találom magam szemben. Természetesen a C6-on nincs ilyen port.
    És itt jön a kérdésem.
    1, Adjam el , vegyek egy olyan routert amin van ilyen port.
    2, Hagyjam a régi routert, csak lőjem ki belőle a wifit és az archert kössem rá a hálózatra mint wifi eszköz. Amivel igazából az a baj, hogy direkt minden úgy lett kialakítva, hogy ajtó felett egy konnektor ott jönnek ki az utp-k ,tehát nagyon hülyén nézne ki egymás mellett a kettő, de nyilván megoldom ha azon múlik.

Ötlet esetleg? :F

Új hozzászólás Aktív témák