Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Va

    senior tag

    Hadd segítsek leendő vásárlóknak akik mozira/játékra keresnek projit 200 ezer alatt.

    Én az elmúlt 1 hónapban -szabadidőmben- szinte mást se csinálok mint projektorok után kutatok, van amelyikről tucatnyi tesztet néztem, többször is elolvasva, külföldi angol nyelvű oldalakon is. Erre a célra 720p-s proji kell.

    1)
    Előszöris én azt mondom hogy a legjobb választás a Panasonic PT-AX200 lenne, de az 200 fölött van mindenhol. LCD-s gép ellenére bitangjó gép mindenki szerint, felveszi a versenyt némely FullHD-s géppel is. Láttam élőben is még 2 éve egy Panasonic boltban, tényleg jó, de drágább is. Átlag 250 ezer.

    2) 200 alatt amit érdemes venni:

    LG AH 215
    Annak ellenére hogy ez a legolcsóbb (150) elvileg ennek a legjobb a képe, de ennek a leghosszabb a vetítése.
    3 méterről ~160 cm képszélesség.

    Acer H5360
    Mozira ez a második legjobb (és legolcsóbb: 170 körül) választás -ráadásul 3D-s- viszont a vetített kép szélén már kicsit félrevetíti a színeket, tehát a kép szélén nem olyan stabil, szép a kép mint a közepén. Viszont a kép szélét ritkán nézzük.
    3 méterről ~200cm képszélesség

    Benq W600+ Ez már 190 ropi. Ez is 3D-s. Az Acer tesztek alapján összhatásban picit jobb mozira, a Benq zajosabb, hangyásabb sötét jeleneteknél, bár ha minőségi anyagot nézel ezzel sem lesz baj. Amiben a Benq jobb az Acerrel szemben: A képélesség. A vetített kép szélén is pontos, és éles a vetített kép.
    3 méterről ~200cm képszélesség.

    Összegezve:
    Amit venni érdemes: LG AH215.
    Amit én vennék: Benq W600+ Az éles kép és a nagyobb vetítési méret miatt. De ez nem mindenkinél szempont. Szobamérettől és ízléstől függ...
    Meg én pozitív tapasztalattal vagyok. Benq a monitorom, volt Benq projektorom, és muternak Benq a laptopja. Sztem megbízhato márka. És a W600+ mutatós, és minőségi anyagból van.

    És ott van még az EPSON EH-TW450, ami kifejezetten jó játékprojektor. És a gépre és a lámpára is (!) 3 év garanciát adnak! Csak ez LCD amit én nem komálok. Viszont nagyot vetít:
    3 méterről ~230cm széleset! :Y (Ekkor azért már rácsos lesz a kép... :O )

Új hozzászólás Aktív témák