- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
szeretnék egy kis segítséget kérni. Mozis trailerek alatt mindig van egy ilyen állandó típusú felkonferáló szöveg.... "this summer"...."this year".... stb.
hasonló konferáló szövegeket kb ugyanazzal a férfi hanggal már hallottam amatőr videókban is, klipekben. Szinte biztos vagyok, hogy az összes változatát nem szinkron stúdióba vették fel egyesével. Én arra tippelek van valami program, vagy honlap ahol lehet ilyen angol szöveget összeollózni (kb mint a google translate amikor hangosan mondja ki a szavakat), de nem találok sehol a neten. Tudom, hogy vannak hangtorzítási lehetőségek és akkor olyan szöveget csinálok amilyet én akarok, de most nem emiatt írok.Ti tudtok olyan programról vagy oldalról mint amilyet leírtam?
Előre is köszi.
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy szükségem lenne egy szoftverre.
A szoftvernek olyat kéne tudnia, hogy adatbázis jelleggel bevihessek oda ügyfél neveket, elérhetőségeket és hozzá tartozó igényeket változó szempontok szerint.
Magyarul kéne egy adatbázis amibe van teszem azt 25 kitölthető mező amit akár át is nevezhetek és ezeket a mezőket tudja úgy kezelni, hogy mondjuk megadom neki melyik mező milyen értéke szerint keressen.Pl.
Nagy Feri 06301234567 Autót akar venni
Szempontok:
Német
10-12 éves
dízel
sedan
fogyasztás 6-7 liter közöttÉs ha én akarok keresni mert van egy új autóm, kereshessek úgy, hogy kik azok akik vennének egy autót 8 és 12 éves között. És akkor dobja ki nekem a Nagy Ferit meg mindenki mást aki ilyet keres.
Néztem ezer ügyviteli szoftvert a neten, de tele vannak olyan felesleges dolgokkal amik nekem nem kellenek. nekem annyi kell mint amit itt írtam és esetleg annyit hogy lehessen megjegyzést fűzni. Adatbázis kezelő programokra kerestem rá még, de ott egészen más világot találtam.
Valaki tud segíteni?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged