- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy szükségem lenne egy szoftverre.
A szoftvernek olyat kéne tudnia, hogy adatbázis jelleggel bevihessek oda ügyfél neveket, elérhetőségeket és hozzá tartozó igényeket változó szempontok szerint.
Magyarul kéne egy adatbázis amibe van teszem azt 25 kitölthető mező amit akár át is nevezhetek és ezeket a mezőket tudja úgy kezelni, hogy mondjuk megadom neki melyik mező milyen értéke szerint keressen.Pl.
Nagy Feri 06301234567 Autót akar venni
Szempontok:
Német
10-12 éves
dízel
sedan
fogyasztás 6-7 liter közöttÉs ha én akarok keresni mert van egy új autóm, kereshessek úgy, hogy kik azok akik vennének egy autót 8 és 12 éves között. És akkor dobja ki nekem a Nagy Ferit meg mindenki mást aki ilyet keres.
Néztem ezer ügyviteli szoftvert a neten, de tele vannak olyan felesleges dolgokkal amik nekem nem kellenek. nekem annyi kell mint amit itt írtam és esetleg annyit hogy lehessen megjegyzést fűzni. Adatbázis kezelő programokra kerestem rá még, de ott egészen más világot találtam.
Valaki tud segíteni?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest