- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
szeretnék egy kis segítséget kérni. Mozis trailerek alatt mindig van egy ilyen állandó típusú felkonferáló szöveg.... "this summer"...."this year".... stb.
hasonló konferáló szövegeket kb ugyanazzal a férfi hanggal már hallottam amatőr videókban is, klipekben. Szinte biztos vagyok, hogy az összes változatát nem szinkron stúdióba vették fel egyesével. Én arra tippelek van valami program, vagy honlap ahol lehet ilyen angol szöveget összeollózni (kb mint a google translate amikor hangosan mondja ki a szavakat), de nem találok sehol a neten. Tudom, hogy vannak hangtorzítási lehetőségek és akkor olyan szöveget csinálok amilyet én akarok, de most nem emiatt írok.Ti tudtok olyan programról vagy oldalról mint amilyet leírtam?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Diablo IV
- Micro Four Thirds
- AMD FX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux Mint
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest