- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Igen. Ennek is hasonló grafikus felülete van, a lemezek partícióit ugyanolyan szalagsávokkal jelöli, és kb a tudása is akkora. Tud törölni, létrehozni, átméretezni, másolni. Ismeri a legelterjedtebb fájlformátumokat amit a windows linux, ill. osx használ (fat16,fat32,ntfs,ext2,ext3,reiserfs,hfs,hfs+).A leg1xübb, ha ISO-image-ként letöltöd, kiírod, és erről indítod a gépet. Gyakorlatilag azt csinálsz a winyóval amit akarsz. Sokszor ,sokféle gépen használtam, eddig 1x sem volt adatvesztés.
Van még 1 hasonló program, de ez már csak otthoni felhasználók számára ingyenes. Az EASEUS partition manager personal edition jómagam még nem használtam, de itt a fórumon is szokták ajánlani, mint ingyenes alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő