Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
System trayben csücsülő CPU teljesítmény kijelzőt keresek.
Nem kell logolnia, nem kell hőmérséklet kijelzés, viszont jó, ha állítható, hogy ne csak egy blokk magasodjon, hanem akár több is, attól függően, hogy hány mag van a CPU-ban. Előny, ha portable, és önmaga keveset eszik, meg normális grafikailag is: pl. normálisan kezeli az ikon átlátszóságát, nem egy csotrogány színezett négyzeten csücsül.
Érdekes, hogy a Cacheman erre való rendszerikonján kívül eddig nem találtam normálisat e funkcióra. Annál egy katt volt a memóriakihasználtságra váltás stb. Tökéletes system resource monitoring, több nem is kell. Csak maga a program időközben elvesztette az értelmét, de még a stabilitását is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Playstation 5 kontroller 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest