- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Frankó ingyenes webmailt is tudó mailserver progi kéne ami egyszerű intelligens könnyen kezelhető stabil, jól konfigurálható, mindezt windows server alá. 20-50 aktív használót kell kibírnia.
Köszi. -
Sotho
őstag
Olvastam, de ezzel eddig is tisztában voltam ugyanez elmondható a win energiamanagementjéről mivel az is kibe kapcsolgatja a hddt beállítástól függően, a hdd-nek teljesen mindegy milyen programmal kapcsolják ki.
A WD újabb parkolóvillás diskjei : [link] szerintem ezek kifejezetten jól tűrik az ilyet nem véletlenül van ez a megoldás már jóideje a laptopvinyóknál alkalmazva. Nálam nem ez van de szerintem édesmindegy ,hogy naponta 2x pörög fel egy hdd vagy 3x. De köszönöm az aggógást a diskjeim nevében is, továbbra is keresgélek egy nforce-os chipsettel is működő progit.
Érekességképpen, van egy scsi raid kártyám (kb 8 éves)olyan szoftverrel aminek segítségével pl egy redundáns raid tömb esetén menet közben leállíthatunk egy hddt kicseréljük, bekapcs, és a vezérlő automatikusan felnyomja rá az adtatállományt a tömb mindvégig üzemel. Ehez képest az én igényem egy sata kibekapcsoló szoftver iránt lófütty -
Sotho
őstag
válasz
Sk8erPeter #8489 üzenetére
0. Lárifári
1. Ez a "Milyen program ami.....?" topic, nem pedig a találjunk valami megoldást a problámára topic.
2. Nem tudtál programot ajánlani, hozzászólásod tehát felesleges volt.
3.Ha nem szakmai jellegű személyeskedő stílusú hozzászolásodat inkább privátban küldd el.
4.Ne offolj, vagy ha offolsz azt tedd abba.
5.Leesett a köd!
6.Tévedsz. (újfent) van rá program pl.:[link] ennek valami fejlettebb változatát keresem. -
Sotho
őstag
válasz
Sk8erPeter #8483 üzenetére
Mi van? Bázzeg azt kérdeztem hogy tud e valaki olyan progit amivel ki be lehet kapcsolni a vinyókat!
Erre kapom a sok választ hogy ezt meg azt csináljam , hagy én döntsem már el hogy mit kezdek vele ! LOL!!!
-
Sotho
őstag
Olyan programot keresek amivel xp alól ki be lehet kapcsolni sata hddket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged