Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Olvastam, de ezzel eddig is tisztában voltam ugyanez elmondható a win energiamanagementjéről mivel az is kibe kapcsolgatja a hddt beállítástól függően, a hdd-nek teljesen mindegy milyen programmal kapcsolják ki.
A WD újabb parkolóvillás diskjei : [link] szerintem ezek kifejezetten jól tűrik az ilyet nem véletlenül van ez a megoldás már jóideje a laptopvinyóknál alkalmazva. Nálam nem ez van de szerintem édesmindegy ,hogy naponta 2x pörög fel egy hdd vagy 3x
. De köszönöm az aggógást a diskjeim nevében is, továbbra is keresgélek egy nforce-os chipsettel is működő progit.
Érekességképpen, van egy scsi raid kártyám (kb 8 éves)olyan szoftverrel aminek segítségével pl egy redundáns raid tömb esetén menet közben leállíthatunk egy hddt kicseréljük, bekapcs, és a vezérlő automatikusan felnyomja rá az adtatállományt a tömb mindvégig üzemel. Ehez képest az én igényem egy sata kibekapcsoló szoftver iránt lófütty
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Ableton Live 12 Suite Education
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De köszönöm az aggógást a diskjeim nevében is, továbbra is keresgélek egy nforce-os chipsettel is működő progit.