- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Olvastam, de ezzel eddig is tisztában voltam ugyanez elmondható a win energiamanagementjéről mivel az is kibe kapcsolgatja a hddt beállítástól függően, a hdd-nek teljesen mindegy milyen programmal kapcsolják ki.
A WD újabb parkolóvillás diskjei : [link] szerintem ezek kifejezetten jól tűrik az ilyet nem véletlenül van ez a megoldás már jóideje a laptopvinyóknál alkalmazva. Nálam nem ez van de szerintem édesmindegy ,hogy naponta 2x pörög fel egy hdd vagy 3x
. De köszönöm az aggógást a diskjeim nevében is, továbbra is keresgélek egy nforce-os chipsettel is működő progit.
Érekességképpen, van egy scsi raid kártyám (kb 8 éves)olyan szoftverrel aminek segítségével pl egy redundáns raid tömb esetén menet közben leállíthatunk egy hddt kicseréljük, bekapcs, és a vezérlő automatikusan felnyomja rá az adtatállományt a tömb mindvégig üzemel. Ehez képest az én igényem egy sata kibekapcsoló szoftver iránt lófütty
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De köszönöm az aggógást a diskjeim nevében is, továbbra is keresgélek egy nforce-os chipsettel is működő progit.