- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remaanla
csendes tag
Sikerült vásárolnom egy régi típusú Cybook Booken olvasót. Ez még a háttérvilágított színes verzió. (A gép processora: Power PC 821) A következő programokkal kaptam: Windows CE 3.0, uBook Reader, Mobipocket, Pocket World, Ptab.
Sajnos ezek közül egyik sem tud PDF fájlt olvasni. Tudnátok ebben nekem segíteni, hogy milyen program szükséges ahhoz, hogy PDF fájlokat is tudjak hasznáni?Köszönettel:
-
remaanla
csendes tag
Szóval a kérdésem még mindig a régi:
Sikerült vásárolnom egy régi típusú Cybook Booken olvasót. Ez még a háttérvilágított színes verzió. (A gép processora: Power PC 821) A következő programokkal kaptam: Windows CE 3.0, uBook Reader, Mobipocket, Pocket World, Ptab.
Sajnos ezek közül egyik sem tud PDF fájlt olvasni. Tudnátok ebben nekem segíteni, hogy milyen program szükséges ahhoz, hogy PDF fájlokat is tudjak hasznáni?Segítsetek! Köszönöm!
-
remaanla
csendes tag
válasz
Cola111
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. A programot már próbáltam feltelepíteni, de sajna a gép nem ismeri fel. A számítógépen gyönyörűen működik. Mondjuk ezt is írják róla:
"Nagyon jó kis olvasó, bár az érdekessége, hogy ppc-re nem lehet feltelepíteni. A program ugyanis arra való, hogy a pc-n tudjuk olvasni a pocket-es könyveket. Pc-n viszont nagyon jól működik. Nagyon kényelmesen használható. Olvashatunk vele mobipocket, Palm, html, pdf, Office dokumentumokat, és text-et. Szinkronizálhatjuk is a ppc-vel a könyvtárunkat. Kapcsolódhatunk e-könyvtárakhoz, sőt! RSS hírportálorat is olvashatunk segítségével. Érdemes kipróbálni."
Ez nagyon szuper lenne a kis gépemen, de hát sajna ez még mindig nem a jó megoldás.
Zita
-
remaanla
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos ezek közül egyik sem tud PDF fájlt olvasni. Tudnátok ebben nekem segíteni, hogy milyen program szükséges ahhoz, hogy PDF fájlokat is tudjak hasznáni?Előre is köszönöm.
remaanla
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi