- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
válasz
Faterkam #45030 üzenetére
Semmi előnye nincs a letisztultabb, újabb progik mellett. Anno sem a megbízhatóságáról volt híres az ImgBurn. Csak felkapott lett, mert kevesek közt tudta írni az oversized DVD-ket, illetve ingyenes és nem nagyon volt jobb. Azóta van olyan, ami egyszerűbb felülettel többet tud, és nem cseszi el minden második újraírható CD-t, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. De kb. 8 éve optikai meghajtó sincs a gépemben, hisz minek...
Nincs azzal semmi baj, ha elégedetten használod, de új felhasználónak javasolni már fölösleges az AnyBurn mellett.
repoz: Jobban jártál vele, mint a többivel, az biztos. De még mindig nem értem, hogy miért nem Linuxos írót keresel Linuxra? Javasoltam a topikot is hozzá.
-
-
King Unique
titán
válasz
Faterkam #44512 üzenetére
Ránézésre inkább a linuxos Disks (lemezek) alkalmazás sebességtesztje lehet, ami egy másik screenshoton szemléltetve van.
-
-
válasz
Faterkam #44307 üzenetére
Én a szkenneremhez kapott gyári kezelőszoftvert indítom, abba beállítható hogy előnézettel induljon, és lehet benne bármikor előnézetet kérni, valamint beállítható több kimenet (nyomtat, ment, küldés az Abby Fine raderre, ez utóbbit választva ebben van PDF export lehetőség.
Ha ilyenre gondoltál.
1 klikkes megoldást sajna nem tudok, vagyis a szkenneren van 2 programozható gomb de akkor meg nincs előnézet, érthetően. Azonnal nyomtat (fénymásoló funkció) vagy a teljes területet beolvassa és nyitja a readert, vagy amit beállítok.Kipróbáltam, küldés Open Office, képként, az meg elmenti pdf-be, működik. De természetesen csak kép, nem lehet benne keresni stb.
Az Abbyt vagy valamilyen szövegdigitalizálót nem lehet kikerülni ha szöveges formátum kell.Nekem az Epson szkenneremhez ajándékba van egy teljes Abby Fine Reader, de próbáltam más pc-re telepíteni, csak Epson szkennerrel működik. Nem lehet meghekkelni, okos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest