- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Nem cseszegetés: de ez nagyon nem jó, és szóvicc eredeti sem jön le belőle :"Nero Burning-Room,"
Nem room, mert az szobát jelent , amíg a ROM meg a CD-ROM szóra utal.Sajnos nem tudom fontetikai jelekkel leírni, de így ejtjük:
Néro börnin' rom = azaz NERÓ égeti a lemezt
a szóvicc benne az, hogy amit így ejtünk még pl...
Nero börnin' Rome " = azaz Néró felgyújtja Rómát. lásd még történelem.Jah, hogy a témánál is maradjak, nem tudok hálózaton keresztüli írási módszerekben segíteni
-
Jazz
veterán
Néztem neten de semmi normálisat nem találtam.
Olyan program hogy: Professzionális, legössztetettebb, legsokoldalubb, és nem ilyen GrandMama-stílusú wizzard gagyi öreganyám is tudjon vele írni, rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkező
- legjobb DVD író progit keresem. (lövésem sincs mik vannak mi a jó, csak a Nero-t ismerem)Alcohol 120%-ban sem találtam ilyen beállítást.
Amúgy azt a programot meg nem is értem, mert ennyi volt az össz opció:
- Képkészítés varázsló
- Képrögzítés varázsló
- Másolás varázsló
- Törlés varázslóEzzel hogy lehet írni adatot???? Mindenáron csak képekkel akart foglalkozni.
Másik meg, nekem ne varázsoljon, hanem írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest