- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Nem cseszegetés: de ez nagyon nem jó, és szóvicc eredeti sem jön le belőle :"Nero Burning-Room,"
Nem room, mert az szobát jelent , amíg a ROM meg a CD-ROM szóra utal.Sajnos nem tudom fontetikai jelekkel leírni, de így ejtjük:
Néro börnin' rom = azaz NERÓ égeti a lemezt
a szóvicc benne az, hogy amit így ejtünk még pl...
Nero börnin' Rome " = azaz Néró felgyújtja Rómát. lásd még történelem.Jah, hogy a témánál is maradjak, nem tudok hálózaton keresztüli írási módszerekben segíteni

-
Jazz
veterán
Néztem neten de semmi normálisat nem találtam.
Olyan program hogy: Professzionális, legössztetettebb, legsokoldalubb, és nem ilyen GrandMama-stílusú wizzard gagyi öreganyám is tudjon vele írni, rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkező
- legjobb DVD író progit keresem. (lövésem sincs mik vannak mi a jó, csak a Nero-t ismerem)Alcohol 120%-ban sem találtam ilyen beállítást.
Amúgy azt a programot meg nem is értem, mert ennyi volt az össz opció:
- Képkészítés varázsló
- Képrögzítés varázsló
- Másolás varázsló
- Törlés varázslóEzzel hogy lehet írni adatot???? Mindenáron csak képekkel akart foglalkozni.
Másik meg, nekem ne varázsoljon, hanem írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest