- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #48925 üzenetére
Persze, letöltök egy eddig tök ismeretlen programot (úgy a Duplicate finder-ek alapból is azok voltak) és egyből vágnom kellene, hogy minden kis apró beállítása mire való? De mind1 is is: a Match audio Tags az alap beállítás, ami még van abban a menüben azok inkább sugallják, hogy ez az egyszerűbb, de nagyon konkrétan semmit, minden egyebet úgy pipáltam ki/be, ami szerintem pont úgy kellene keressen, ahogy én szeretném(-tem volna). A Similar beállításra meg egyáltalán nem kellene olyanokat dobnia amiket látni a képen is. De tényleg ennyire vakok vagytok, pl. Spiral, meg, Alga, no mi ebben a Similar? Te biztos meg tudod mondani, ha te nem tartod ekkora "balfax"-nak magad...
Mind1, zártam a témát, kár volt, megint csak szokásos bully-zás lett az eredménye...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő