- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előttem szólók azt írták vicces... de mivel azt írtad, hogy nem stand up-ra kell, ezért szerintem életveszélyes megoldás komoly, érdemi beszélgetést/beszélgetéseket így fordítani... és ez alapján reagálni... pl. végrehajtani valamit vagy döntéseket hozni
Egy turistának a "hol van a zöldséges?" mondatokra jó lehet...Ha gixer van, akkor max jót röhegnek a nyaraláson. Idd ki a bilit, vagy a vidd ki a bilit klasszikus sem mindiegy.
Gondolj arra, hogy a Siri és más telefonos néhány szavas utasításokra épülő hangvezérlés fordítás nélkül sem működik tökéletesen... Ez is a vígjátékok alapját szolgálja... pedig az a feladat eltörpül attól amire vártál.
De idővel meglehet az amit szeretnél... de nem 2020-ban. -
Ezek mind jogvédett szoftverek. Vedd meg a fordítógépet, ha kell a szoftver, ellenkező esetben warezolsz. Egyébként a magyar fordítás megbízhatatlan, nem ajánlom, Túl bonyolult a nyelvünk ahhoz, hogy jelenleg elfogadható minőségben lehessen fordítani így, szoftveresen. Konferencia beszélgetéshez meg aztán végképp nem lenne tanácsos, hacsak nem akarsz hülyét csinálni magadból.
Ha olyan a szakmád, hogy angol nyelvű konferenciákon kell részt venned, akkor kénytelen vagy megtanulni angolul annyira, hogy ne okozzon gondot. -
totron
addikt
Láttál te már gépi fordítóval kiadott könyvet? Google fordítónál valamivel jobb szint, de röhejes. Nem tudom kikkel gondoltad így a konferenciát, de nem járható út. Kivéve, ha a totális önelkomolytalanítás a cél. Miért nem jó hangban a másik félnek? Vázolhatnád a szitut. A youtube hangfelismerése egyébként 60%-nál jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest