-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Egy ismert vers első pár szavából következik a többi, míg a correcthorsebatterystaple esetében nem.
Nem ertem, miert kell az ekezetes betuket kerulni, ha egyszer utf mar az alapertelmezett egy ideje - ha lekorlatozod a betukeszletet a 26 angol beture, nagyban megkonnyited a visszafejtok dolgat.
Amugy ilyen esetben szerintem etalon lehet az A.E.Bizottsag altal elkezdett tobbszorosen osszetett szavak hasznalata, es ebben a magyar nyelv nagyon egyedi, egyetlen mas nyelvet se ismerek, ahol ertelmes valasz jonne pl. egy egy ilyesmire:
terkozmunkaberanyatejszinhabverolegenyanyaszomorito
A hosszat lehet fokozni a kotojelek kitetelevel, mutatva, hany alapszobol all a naaaaagy mu. -
Egon
nagyúr
Eredetileg arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a hosszabb jelszó nem ad egyértelműen nagyobb biztonságot, mint egy rövidebb, hiszen csak akkor jár exponenciálisan növekvő bonyolultsággal, ha a hozzátett részek nem vagy gyengén korrelálnak a már meglévővel, mert ha igen, akkor az exponenciálisból lineárishoz közeli görbe is kijöhet. Egy ismert vers első pár szavából következik a többi, míg a correcthorsebatterystaple esetében nem.
Ezt nem igazán értem. Ha megadom jelszónak, hogy "Talpra magyar," stb., akkor abból képződni fog 1 db hash, amiből nehezen fogod látni a jelszó elejét. Persze szótár alapú támadással nyilván jobban törhető lesz, mint az aláírásod, az kétségtelen (ha benne van a szótárban).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest